Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa ähtäri

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa ähtäri 0,00 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 2,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ähtäri Keskus. ähtäri oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 0.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa ähtäri oli 868 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

ähtärin avainluvut

868

Keskimääräinen neliöhinta

Ähtäri Keskus

ähtärin kallein asuinalue

0

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

2%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

ähtärin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

ähtärin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu ähtärin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Ähtäri Keskus 868 868
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.