Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Alajärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Alajärvi 0,00 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 28,29 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Alajärvi Keskus. Alajärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 100.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Alajärvi oli 1247 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Alajärvin avainluvut

1247

Keskimääräinen neliöhinta

Alajärvi Keskus

Alajärvin kallein asuinalue

100

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

28.29%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Alajärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Alajärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Alajärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Alajärvi Keskus 1247 1247
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.