Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Alajärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Alajärvi 28,29 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 6,31 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Alajärvi Keskus. Alajärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 103.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Alajärvi oli 1247 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Alajärvin avainluvut

1247

Keskimääräinen neliöhinta

Alajärvi Keskus

Alajärvin kallein asuinalue

103

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

28.29%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

6.31%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Alajärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Alajärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Alajärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Alajärvi Keskus 1247 972
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.