Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Alavus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Alavus 0,00 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 19,83 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Alavus Keskus. Alavus oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 80.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Alavus oli 1378 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Alavuksen avainluvut

1378

Keskimääräinen neliöhinta

Alavus Keskus

Alavuksen kallein asuinalue

80

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

19.83%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Alavuksen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Alavuksen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Alavuksen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Alavus Keskus 1378 1378
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.