Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Asikkala

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Asikkala 1,25 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 17,35 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Vääksy Keskus. Asikkala oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 82.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Asikkala oli 1339 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Asikkalan avainluvut

1339

Keskimääräinen neliöhinta

Vääksy Keskus

Asikkalan kallein asuinalue

82

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-1.25%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

17.35%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Asikkalan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Asikkalan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Asikkalan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Vääksy Keskus 1339 1356
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.