Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Asikkala

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Asikkala 32,43 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 22,15 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Vääksy Keskus. Asikkala oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 62.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Asikkala oli 1511 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Asikkalan avainluvut

1511

Keskimääräinen neliöhinta

Vääksy Keskus

Asikkalan kallein asuinalue

62

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

32.43%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

22.15%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Asikkalan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Asikkalan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Asikkalan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Vääksy Keskus 1511 1141
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.