Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Haapajärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Haapajärvi 0,00 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Haapajärvi Keskus. Haapajärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 110.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Haapajärvi oli 1199 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Haapajärvin avainluvut

1199

Keskimääräinen neliöhinta

Haapajärvi Keskus

Haapajärvin kallein asuinalue

110

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Haapajärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Haapajärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Haapajärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Haapajärvi Keskus 1199 1199
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.