Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Haapajärvi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Haapajärvi 0,00 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 22,77 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Haapajärvi Keskus. Haapajärvi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 174.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Haapajärvi oli 926 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Haapajärvin avainluvut

926

Keskimääräinen neliöhinta

Haapajärvi Keskus

Haapajärvin kallein asuinalue

174

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-22.77%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Haapajärvin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Haapajärvin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Haapajärvin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Haapajärvi Keskus 926 926
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.