Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Hankasalmi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Hankasalmi 0,00 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 36,80 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Hankasalmi Keskus. Hankasalmi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 235.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Hankasalmi oli 644 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Hankasalmin avainluvut

644

Keskimääräinen neliöhinta

Hankasalmi Keskus

Hankasalmin kallein asuinalue

235

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-36.8%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Hankasalmin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Hankasalmin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Hankasalmin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Hankasalmi Keskus 644 644
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.