Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Harjavalta

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Harjavalta 8,97 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 51,49 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Harjavalta Keskus. Harjavalta oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 127.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Harjavalta oli 1118 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Harjavaltan avainluvut

1118

Keskimääräinen neliöhinta

Harjavalta Keskus

Harjavaltan kallein asuinalue

127

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

8.97%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

51.49%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Harjavaltan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Harjavaltan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Harjavaltan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Harjavalta Keskus 1118 1026
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.