Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Haukipudas

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Haukipudas 0,00 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Haukipudas Keskus. Haukipudas oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 65.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Haukipudas oli 1489 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Haukipudaksen avainluvut

1489

Keskimääräinen neliöhinta

Haukipudas Keskus

Haukipudaksen kallein asuinalue

65

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Haukipudaksen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Haukipudaksen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Haukipudaksen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Haukipudas Keskus 1489 1489
2 Kiviniemi 1357 1357
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.