Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Iitti

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Iitti 0,00 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 3,90 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kausala. Iitti oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 210.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Iitti oli 788 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Iittin avainluvut

788

Keskimääräinen neliöhinta

Kausala

Iittin kallein asuinalue

210

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-3.9%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Iittin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Iittin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Iittin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Kausala 788 788
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.