Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ilmajoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Ilmajoki 0,06 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 43,34 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ilmajoki Keskus. Ilmajoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 51.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ilmajoki oli 1667 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Ilmajokin avainluvut

1667

Keskimääräinen neliöhinta

Ilmajoki Keskus

Ilmajokin kallein asuinalue

51

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-0.06%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

43.34%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ilmajokin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ilmajokin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ilmajokin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Ilmajoki Keskus 1667 1668
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.