Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Inkoo

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Inkoo 15,84 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 9,13 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Inkoo Keskus. Inkoo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 69.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Inkoo oli 1403 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Inkoon avainluvut

1403

Keskimääräinen neliöhinta

Inkoo Keskus

Inkoon kallein asuinalue

69

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-15.84%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-9.13%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Inkoon asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Inkoon kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Inkoon kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Inkoo Keskus 1403 1667
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.