Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Joutsa

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Joutsa 0,00 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 0,95 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Joutsa Keskus. Joutsa oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 172.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Joutsa oli 955 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Joutsan avainluvut

955

Keskimääräinen neliöhinta

Joutsa Keskus

Joutsan kallein asuinalue

172

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0.95%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Joutsan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Joutsan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Joutsan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Joutsa Keskus 955 955
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.