Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Juva

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Juva 15,98 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 9,45 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Juva Keskus. Juva oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 152.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Juva oli 987 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Juvan avainluvut

987

Keskimääräinen neliöhinta

Juva Keskus

Juvan kallein asuinalue

152

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

15.98%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-9.45%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Juvan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Juvan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Juvan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Juva Keskus 987 851
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.