Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Juva

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Juva 21,93 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 21,93 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Juva Keskus. Juva oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 191.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Juva oli 851 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Juvan avainluvut

851

Keskimääräinen neliöhinta

Juva Keskus

Juvan kallein asuinalue

191

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-21.93%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-21.93%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Juvan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Juvan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Juvan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Juva Keskus 851 1090
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.