Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Juva

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Juva 0,00 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 16,60 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Juva Keskus. Juva oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 133.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Juva oli 1090 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Juvan avainluvut

1090

Keskimääräinen neliöhinta

Juva Keskus

Juvan kallein asuinalue

133

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-16.6%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Juvan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Juvan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Juvan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Juva Keskus 1090 1090
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.