Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kärkölä

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kärkölä 0,00 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 8,29 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Järvelä. Kärkölä oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 168.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kärkölä oli 941 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Kärkölän avainluvut

941

Keskimääräinen neliöhinta

Järvelä

Kärkölän kallein asuinalue

168

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

8.29%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kärkölän asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kärkölän kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kärkölän kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Järvelä 941 941
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.