Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kaavi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kaavi 2,58 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 2,58 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kaavi Keskus. Kaavi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 228.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kaavi oli 717 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Kaavin avainluvut

717

Keskimääräinen neliöhinta

Kaavi Keskus

Kaavin kallein asuinalue

228

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-2.58%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-2.58%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kaavin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kaavin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kaavin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Kaavi Keskus 717 736
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.