Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kaavi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kaavi 0,00 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kaavi Keskus. Kaavi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 226.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kaavi oli 736 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Kaavin avainluvut

736

Keskimääräinen neliöhinta

Kaavi Keskus

Kaavin kallein asuinalue

226

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kaavin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kaavin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kaavin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Kaavi Keskus 736 736
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.