Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kalajoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Kalajoki 14,98 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 3,83 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kalajoki Keskus. Kalajoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 41.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kalajoki oli 1758 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Kalajoen avainluvut

1758

Keskimääräinen neliöhinta

Kalajoki Keskus

Kalajoen kallein asuinalue

41

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

14.98%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-3.83%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kalajoen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kalajoen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kalajoen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Kalajoki Keskus 1758 1529
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.