Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kannus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Kannus 31,26 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 14,83 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kannus Keskus. Kannus oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 96.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kannus oli 1285 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Kannusn avainluvut

1285

Keskimääräinen neliöhinta

Kannus Keskus

Kannusn kallein asuinalue

96

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

31.26%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

14.83%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kannusn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kannusn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kannusn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Kannus Keskus 1285 979
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.