Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kannus

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kannus 37,51 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 17,98 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kannus Keskus. Kannus oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 209.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kannus oli 803 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Kannusn avainluvut

803

Keskimääräinen neliöhinta

Kannus Keskus

Kannusn kallein asuinalue

209

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-37.51%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-17.98%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kannusn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kannusn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kannusn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Kannus Keskus 803 1285
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.