Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kauhajoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kauhajoki 0,00 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 11,94 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kauhajoki Asemanseutu. Kauhajoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 7.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kauhajoki oli 1239 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Kauhajoen avainluvut

1239

Keskimääräinen neliöhinta

Kauhajoki Asemanseutu

Kauhajoen kallein asuinalue

7

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-11.94%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kauhajoen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kauhajoen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kauhajoen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Kauhajoki Asemanseutu 4327 4327
2 Kauhajoki Keskus 1239 1239
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.