Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kauhajoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kauhajoki 0,00 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 32,86 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kauhajoki Asemanseutu. Kauhajoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 8.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kauhajoki oli 1407 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Kauhajoen avainluvut

1407

Keskimääräinen neliöhinta

Kauhajoki Asemanseutu

Kauhajoen kallein asuinalue

8

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

32.86%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kauhajoen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kauhajoen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kauhajoen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Kauhajoki Asemanseutu 4327 4327
2 Kauhajoki Keskus 1407 1407
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.