Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kerimäki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kerimäki 0,00 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kerimäki Keskus. Kerimäki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 142.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kerimäki oli 1033 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Kerimäkin avainluvut

1033

Keskimääräinen neliöhinta

Kerimäki Keskus

Kerimäkin kallein asuinalue

142

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kerimäkin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kerimäkin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kerimäkin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Kerimäki Keskus 1033 1033
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.