Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kesälahti

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kesälahti 0,00 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kesälahti Keskus. Kesälahti oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 163.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kesälahti oli 991 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Kesälahtin avainluvut

991

Keskimääräinen neliöhinta

Kesälahti Keskus

Kesälahtin kallein asuinalue

163

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kesälahtin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kesälahtin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kesälahtin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Kesälahti Keskus 991 991
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.