Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Keuruu

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Keuruu 6,98 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 5,99 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Keuruu Keskus. Keuruu oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 120.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Keuruu oli 1150 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Keuruun avainluvut

1150

Keskimääräinen neliöhinta

Keuruu Keskus

Keuruun kallein asuinalue

120

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

6.98%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

5.99%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Keuruun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Keuruun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Keuruun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Keuruu Keskus 1150 1075
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.