Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Keuruu

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Keuruu 14,09 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 6,44 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Keuruu Keskus. Keuruu oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 151.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Keuruu oli 988 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Keuruun avainluvut

988

Keskimääräinen neliöhinta

Keuruu Keskus

Keuruun kallein asuinalue

151

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-14.09%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-6.44%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Keuruun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Keuruun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Keuruun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Keuruu Keskus 988 1150
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.