Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Keuruu

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Keuruu 1,33 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 9,32 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Keuruu Keskus. Keuruu oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 136.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Keuruu oli 1070 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Keuruun avainluvut

1070

Keskimääräinen neliöhinta

Keuruu Keskus

Keuruun kallein asuinalue

136

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

1.33%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-9.32%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Keuruun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Keuruun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Keuruun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Keuruu Keskus 1070 1056
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.