Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kiiminki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kiiminki 0,00 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kiiminki Keskus. Kiiminki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 91.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kiiminki oli 1303 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Kiiminkin avainluvut

1303

Keskimääräinen neliöhinta

Kiiminki Keskus

Kiiminkin kallein asuinalue

91

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kiiminkin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kiiminkin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kiiminkin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Kiiminki Keskus 1437 1437
2 Jääli 1223 1223
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.