Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kitee

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kitee 17,63 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 6,75 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kitee Keskus. Kitee oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 166.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kitee oli 981 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Kiteen avainluvut

981

Keskimääräinen neliöhinta

Kitee Keskus

Kiteen kallein asuinalue

166

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-17.63%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

6.75%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kiteen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kiteen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kiteen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Kitee Keskus 981 1191
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.