Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kitee

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Kitee 21,38 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 9,49 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kitee Keskus. Kitee oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 177.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kitee oli 897 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Kiteen avainluvut

897

Keskimääräinen neliöhinta

Kitee Keskus

Kiteen kallein asuinalue

177

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

21.38%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-9.49%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kiteen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kiteen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kiteen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Kitee Keskus 897 739
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.