Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kiuruvesi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kiuruvesi 0,00 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kiuruvesi Keskus. Kiuruvesi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 186.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kiuruvesi oli 874 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Kiuruvesin avainluvut

874

Keskimääräinen neliöhinta

Kiuruvesi Keskus

Kiuruvesin kallein asuinalue

186

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kiuruvesin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kiuruvesin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kiuruvesin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Kiuruvesi Keskus 874 874
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.