Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kuusamo

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kuusamo 0,15 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 10,43 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kuusamo Keskus. Kuusamo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 87.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kuusamo oli 1305 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Kuusamon avainluvut

1305

Keskimääräinen neliöhinta

Kuusamo Keskus

Kuusamon kallein asuinalue

87

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-0.15%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-10.43%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kuusamon asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kuusamon kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kuusamon kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Kuusamo Keskus 1305 1307
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.