Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kuusamo

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kuusamo 1,48 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 23,06 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kuusamo Keskus. Kuusamo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 126.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kuusamo oli 1131 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Kuusamon avainluvut

1131

Keskimääräinen neliöhinta

Kuusamo Keskus

Kuusamon kallein asuinalue

126

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-1.48%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-23.06%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kuusamon asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kuusamon kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kuusamon kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Kuusamo Keskus 1131 1148
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.