Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Kuusamo

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Kuusamo 12,95 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 1,05 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Kuusamo Keskus. Kuusamo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 118.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Kuusamo oli 1136 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Kuusamon avainluvut

1136

Keskimääräinen neliöhinta

Kuusamo Keskus

Kuusamon kallein asuinalue

118

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-12.95%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-1.05%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Kuusamon asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Kuusamon kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Kuusamon kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Kuusamo Keskus 1136 1305
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.