Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Laitila

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Laitila 8,21 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 34,21 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Laitila Keskus. Laitila oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 69.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Laitila oli 1436 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Laitilan avainluvut

1436

Keskimääräinen neliöhinta

Laitila Keskus

Laitilan kallein asuinalue

69

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

8.21%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

34.21%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Laitilan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Laitilan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Laitilan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Laitila Keskus 1436 1327
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.