Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Lapinlahti

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Lapinlahti 13,75 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 29,56 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lapinlahti Keskus. Lapinlahti oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 200.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Lapinlahti oli 822 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Lapinlahtin avainluvut

822

Keskimääräinen neliöhinta

Lapinlahti Keskus

Lapinlahtin kallein asuinalue

200

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-13.75%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-29.56%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Lapinlahtin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Lapinlahtin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Lapinlahtin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Lapinlahti Keskus 822 953
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.