Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Lapinlahti

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Lapinlahti 14,48 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 19,37 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lapinlahti Keskus. Lapinlahti oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 170.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Lapinlahti oli 941 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Lapinlahtin avainluvut

941

Keskimääräinen neliöhinta

Lapinlahti Keskus

Lapinlahtin kallein asuinalue

170

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

14.48%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-19.37%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Lapinlahtin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Lapinlahtin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Lapinlahtin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Lapinlahti Keskus 941 822
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.