Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Lapua

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Lapua 24,51 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 41,28 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lapua Keskus. Lapua oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 37.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Lapua oli 1783 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Lapuan avainluvut

1783

Keskimääräinen neliöhinta

Lapua Keskus

Lapuan kallein asuinalue

37

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

24.51%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

41.28%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Lapuan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Lapuan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Lapuan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Lapua Keskus 1783 1432
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.