Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Lapua

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Lapua 1,75 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 9,50 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Lapua Keskus. Lapua oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 65.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Lapua oli 1452 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Lapuan avainluvut

1452

Keskimääräinen neliöhinta

Lapua Keskus

Lapuan kallein asuinalue

65

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

1.75%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

9.5%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Lapuan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Lapuan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Lapuan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Lapua Keskus 1452 1427
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.