Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Leppävirta

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Leppävirta 14,49 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 47,02 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Leppävirta Keskus. Leppävirta oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 137.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Leppävirta oli 1035 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Leppävirtan avainluvut

1035

Keskimääräinen neliöhinta

Leppävirta Keskus

Leppävirtan kallein asuinalue

137

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

14.49%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

47.02%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Leppävirtan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Leppävirtan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Leppävirtan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Leppävirta Keskus 1035 904
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.