Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Leppävirta

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Leppävirta 5,93 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 28,41 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Leppävirta Keskus. Leppävirta oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 175.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Leppävirta oli 904 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Leppävirtan avainluvut

904

Keskimääräinen neliöhinta

Leppävirta Keskus

Leppävirtan kallein asuinalue

175

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-5.93%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

28.41%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Leppävirtan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Leppävirtan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Leppävirtan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Leppävirta Keskus 904 961
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.