Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Leppävirta

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Leppävirta 33,24 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 7,95 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Leppävirta Keskus. Leppävirta oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 180.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Leppävirta oli 938 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Leppävirtan avainluvut

938

Keskimääräinen neliöhinta

Leppävirta Keskus

Leppävirtan kallein asuinalue

180

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

33.24%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-7.95%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Leppävirtan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Leppävirtan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Leppävirtan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Leppävirta Keskus 938 704
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.