Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Mäntyharju

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Mäntyharju 1,63 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 5,06 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Mäntyharju Keskus. Mäntyharju oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 161.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Mäntyharju oli 996 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Mäntyharjun avainluvut

996

Keskimääräinen neliöhinta

Mäntyharju Keskus

Mäntyharjun kallein asuinalue

161

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

1.63%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

5.06%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Mäntyharjun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Mäntyharjun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Mäntyharjun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Mäntyharju Keskus 996 980
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.