Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Masku

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Masku 0,00 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 11,69 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Masku. Masku oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 52.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Masku oli 1655 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Maskun avainluvut

1655

Keskimääräinen neliöhinta

Masku

Maskun kallein asuinalue

52

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-11.69%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Maskun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Maskun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Maskun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Masku 1655 1655
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.