Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Masku

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Masku 10,65 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 1,39 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Masku. Masku oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 46.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Masku oli 1678 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Maskun avainluvut

1678

Keskimääräinen neliöhinta

Masku

Maskun kallein asuinalue

46

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-10.65%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

1.39%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Maskun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Maskun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Maskun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Masku 1678 1878
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.