Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Muhos

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Muhos 0,39 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,48 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Muhos Keskus. Muhos oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 141.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Muhos oli 1040 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Muhosn avainluvut

1040

Keskimääräinen neliöhinta

Muhos Keskus

Muhosn kallein asuinalue

141

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0.39%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-0.48%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Muhosn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Muhosn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Muhosn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Muhos Keskus 1040 1036
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.