Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Muurame

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Muurame 4,64 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 2,27 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Muurame Keskus. Muurame oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 47.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Muurame oli 1666 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Muuramen avainluvut

1666

Keskimääräinen neliöhinta

Muurame Keskus

Muuramen kallein asuinalue

47

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-4.64%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

2.27%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Muuramen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Muuramen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Muuramen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Muurame Keskus 1666 1747
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.