Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Muurame

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Muurame 4,33 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 1,30 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Muurame Keskus. Muurame oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 45.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Muurame oli 1747 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Muuramen avainluvut

1747

Keskimääräinen neliöhinta

Muurame Keskus

Muuramen kallein asuinalue

45

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-4.33%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-1.3%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Muuramen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Muuramen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Muuramen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Muurame Keskus 1747 1826
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.