Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Mynämäki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Mynämäki 27,02 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 8,40 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Mynämäki Keskus. Mynämäki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 61.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Mynämäki oli 1523 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Mynämäkin avainluvut

1523

Keskimääräinen neliöhinta

Mynämäki Keskus

Mynämäkin kallein asuinalue

61

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

27.02%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

8.4%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Mynämäkin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Mynämäkin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Mynämäkin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Mynämäki Keskus 1523 1199
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.