Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Mynämäki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Mynämäki 26,63 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 26,11 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Mynämäki Keskus. Mynämäki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 60.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Mynämäki oli 1512 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Mynämäkin avainluvut

1512

Keskimääräinen neliöhinta

Mynämäki Keskus

Mynämäkin kallein asuinalue

60

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

26.63%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

26.11%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Mynämäkin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Mynämäkin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Mynämäkin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Mynämäki Keskus 1512 1194
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.