Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Mynämäki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Mynämäki 0,00 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 12,59 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Mynämäki Keskus. Mynämäki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 110.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Mynämäki oli 1194 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Mynämäkin avainluvut

1194

Keskimääräinen neliöhinta

Mynämäki Keskus

Mynämäkin kallein asuinalue

110

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-12.59%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Mynämäkin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Mynämäkin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Mynämäkin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Mynämäki Keskus 1194 1194
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.