Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Nousiainen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Nousiainen 0,00 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Nousiainen. Nousiainen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 65.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Nousiainen oli 1478 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Nousiainenn avainluvut

1478

Keskimääräinen neliöhinta

Nousiainen

Nousiainenn kallein asuinalue

65

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Nousiainenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Nousiainenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Nousiainenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Nousiainen 1478 1478
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.