Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Orimattila

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Orimattila 15,78 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 11,85 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Orimattila Keskus. Orimattila oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 111.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Orimattila oli 1190 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Orimattilan avainluvut

1190

Keskimääräinen neliöhinta

Orimattila Keskus

Orimattilan kallein asuinalue

111

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-15.78%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-11.85%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Orimattilan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Orimattilan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Orimattilan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Orimattila Keskus 1190 1413
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.