Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Orimattila

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Orimattila 3,10 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 7,90 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Orimattila Keskus. Orimattila oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 89.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Orimattila oli 1311 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Orimattilan avainluvut

1311

Keskimääräinen neliöhinta

Orimattila Keskus

Orimattilan kallein asuinalue

89

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-3.1%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

7.9%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Orimattilan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Orimattilan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Orimattilan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Orimattila Keskus 1311 1353
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.