Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Oulainen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Oulainen 24,64 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 32,61 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Oulainen Keskus. Oulainen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 106.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Oulainen oli 1224 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Oulainenn avainluvut

1224

Keskimääräinen neliöhinta

Oulainen Keskus

Oulainenn kallein asuinalue

106

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

24.64%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

32.61%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Oulainenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Oulainenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Oulainenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Oulainen Keskus 1224 982
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.