Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Oulainen

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Oulainen 6,95 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 10,69 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Oulainen Keskus. Oulainen oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 185.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Oulainen oli 877 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Oulainenn avainluvut

877

Keskimääräinen neliöhinta

Oulainen Keskus

Oulainenn kallein asuinalue

185

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

6.95%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-10.69%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Oulainenn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Oulainenn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Oulainenn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Oulainen Keskus 877 820
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.