Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Oulunsalo

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Oulunsalo 0,00 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Oulunsalo Keskus. Oulunsalo oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 49.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Oulunsalo oli 1649 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Oulunsalon avainluvut

1649

Keskimääräinen neliöhinta

Oulunsalo Keskus

Oulunsalon kallein asuinalue

49

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Oulunsalon asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Oulunsalon kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Oulunsalon kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Oulunsalo Keskus 1649 1649
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.