Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Outokumpu

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Outokumpu 13,17 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 18,64 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Outokumpu Keskus. Outokumpu oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 236.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Outokumpu oli 620 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Outokumpun avainluvut

620

Keskimääräinen neliöhinta

Outokumpu Keskus

Outokumpun kallein asuinalue

236

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-13.17%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-18.64%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Outokumpun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Outokumpun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Outokumpun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Outokumpu Keskus 620 714
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.