Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Outokumpu

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Outokumpu 8,40 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 11,76 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Outokumpu Keskus. Outokumpu oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 231.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Outokumpu oli 698 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Outokumpun avainluvut

698

Keskimääräinen neliöhinta

Outokumpu Keskus

Outokumpun kallein asuinalue

231

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-8.4%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-11.76%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Outokumpun asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Outokumpun kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Outokumpun kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Outokumpu Keskus 698 762
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.