Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Pälkäne

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Pälkäne 0,00 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 25,13 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Pälkäne Keskus. Pälkäne oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 68.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Pälkäne oli 1454 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Pälkänen avainluvut

1454

Keskimääräinen neliöhinta

Pälkäne Keskus

Pälkänen kallein asuinalue

68

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-25.13%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Pälkänen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Pälkänen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Pälkänen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Pälkäne Keskus 1454 1454
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.