Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Paimio

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Paimio 6,01 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 10,43 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Paimio Keskus. Paimio oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 96.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Paimio oli 1236 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Paimion avainluvut

1236

Keskimääräinen neliöhinta

Paimio Keskus

Paimion kallein asuinalue

96

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-6.01%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-10.43%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Paimion asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Paimion kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Paimion kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Paimio Keskus 1236 1315
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.