Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Paimio

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Paimio 5,67 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 9,12 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Paimio Keskus. Paimio oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 86.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Paimio oli 1315 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Paimion avainluvut

1315

Keskimääräinen neliöhinta

Paimio Keskus

Paimion kallein asuinalue

86

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

-5.67%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-9.12%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Paimion asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Paimion kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Paimion kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Paimio Keskus 1315 1394
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.