Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Parkano

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Parkano 0,00 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 9,73 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Parkano Keskus. Parkano oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 199.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Parkano oli 823 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Parkanon avainluvut

823

Keskimääräinen neliöhinta

Parkano Keskus

Parkanon kallein asuinalue

199

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

9.73%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Parkanon asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Parkanon kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Parkanon kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Parkano Keskus 823 823
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.