Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ristiina

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Ristiina 0,00 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ristiina Keskus. Ristiina oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 131.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ristiina oli 1054 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Ristiinan avainluvut

1054

Keskimääräinen neliöhinta

Ristiina Keskus

Ristiinan kallein asuinalue

131

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ristiinan asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ristiinan kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ristiinan kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Ristiina Keskus 1054 1054
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.