Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Ruokolahti

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Ruokolahti 0,00 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ruokolahti Keskus. Ruokolahti oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 126.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Ruokolahti oli 1088 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Ruokolahtin avainluvut

1088

Keskimääräinen neliöhinta

Ruokolahti Keskus

Ruokolahtin kallein asuinalue

126

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Ruokolahtin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Ruokolahtin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Ruokolahtin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Ruokolahti Keskus 1088 1088
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.