Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Savitaipale

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Savitaipale 0,00 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 0,00 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Savitaipale Keskus. Savitaipale oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 134.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Savitaipale oli 1070 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Savitaipalen avainluvut

1070

Keskimääräinen neliöhinta

Savitaipale Keskus

Savitaipalen kallein asuinalue

134

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

0%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Savitaipalen asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Savitaipalen kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Savitaipalen kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Savitaipale Keskus 1070 1070
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.