Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Sodankylä

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Sodankylä 0,00 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 1,25 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Sodankylä Keskus. Sodankylä oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 147.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Sodankylä oli 1029 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Sodankylän avainluvut

1029

Keskimääräinen neliöhinta

Sodankylä Keskus

Sodankylän kallein asuinalue

147

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-1.25%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Sodankylän asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Sodankylän kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Sodankylän kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Sodankylä Keskus 1029 1029
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.