Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Suomussalmi

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Suomussalmi 0,00 prosenttia vuonna 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 31,52 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Ämmänsaari. Suomussalmi oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 178.

Vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Suomussalmi oli 897 euroa, pääkaupunkiseudulla 4166 euroa ja muualla Suomessa 1894 euroa.

Suomussalmin avainluvut

897

Keskimääräinen neliöhinta

Ämmänsaari

Suomussalmin kallein asuinalue

178

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

31.52%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Suomussalmin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Suomussalmin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Suomussalmin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q3 (€/m²) 2017Q2 (€/m²)
1 Ämmänsaari 897 897
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.