Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Suonenjoki

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Suonenjoki 62,48 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 41,32 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Suonenjoki Keskus. Suonenjoki oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 116.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Suonenjoki oli 1139 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Suonenjokin avainluvut

1139

Keskimääräinen neliöhinta

Suonenjoki Keskus

Suonenjokin kallein asuinalue

116

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

62.48%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

41.32%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Suonenjokin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Suonenjokin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Suonenjokin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Suonenjoki Keskus 1139 701
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.