Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Viitasaari

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Viitasaari 0,00 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 15,17 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Viitasaari Keskus. Viitasaari oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 119.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Viitasaari oli 1131 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Viitasaarin avainluvut

1131

Keskimääräinen neliöhinta

Viitasaari Keskus

Viitasaarin kallein asuinalue

119

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

15.17%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Viitasaarin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Viitasaarin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Viitasaarin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Viitasaari Keskus 1131 1131
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.