Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Viitasaari

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat nousivat kunnassa Viitasaari 31,26 prosenttia vuonna 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat nousivat 44,99 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Viitasaari Keskus. Viitasaari oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 94.

Vuoden 2017 ensimmäisellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Viitasaari oli 1289 euroa, pääkaupunkiseudulla 4051 euroa ja muualla Suomessa 1861 euroa.

Viitasaarin avainluvut

1289

Keskimääräinen neliöhinta

Viitasaari Keskus

Viitasaarin kallein asuinalue

94

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

31.26%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

44.99%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Viitasaarin asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Viitasaarin kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Viitasaarin kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q1 (€/m²) 2016Q4 (€/m²)
1 Viitasaari Keskus 1289 982
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.