Myytyjen asuntojen tilastot kunnassa Virrat

Vanhojen kerros- ja rivitaloasuntojen hinnat laskivat kunnassa Virrat 0,00 prosenttia vuonna 2017 neljännellä vuosineljänneksellä. Edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna hinnat laskivat 14,60 prosenttia. Kallein asuinalue neliöhinnoiltaan oli Virrat Keskus. Virrat oli kalleimpien kuntien listalla numerolla 199.

Vuoden 2017 neljännellä vuosineljänneksellä vanhan osakehuoneiston keskimääräinen neliöhinta kunnassa Virrat oli 825 euroa, pääkaupunkiseudulla 4186 euroa ja muualla Suomessa 1868 euroa.

Virratn avainluvut

825

Keskimääräinen neliöhinta

Virrat Keskus

Virratn kallein asuinalue

199

Sijoitus kalleimpien kuntien listalla

0%

Neliöhinnan muutos viime kvartaaliin verrattuna

-14.6%

Neliöhinnan muutos viime vuoteen verrattuna

Virratn asuntojen hinnat asuntotyypin mukaan

Kiinnostaako hinta-arvio asunnostasi?

Asuntojenhinnat-palvelun hinta-arvion saat samantien sähköpostiisi. Hinta-arvion mukana saat myös listan lähialueelta myydyistä, toteutuneista asuntokaupoista. Lue lisää.

Virratn kalleimmat asuinalueet

Alla olevaan taulukkoon on listattu Virratn kalleimmat asuinalueet neliöhintojen suhteen. Asuinalueet ovat järjestetty viimeisimmän vuosineljänneksen hintojen mukaan, kalleimmasta halvimpaan. Mukana on myös edellisen vuosineljännekset neliöhinnat vertailun vuoksi.

# Kunta 2017Q4 (€/m²) 2017Q3 (€/m²)
1 Virrat Keskus 825 825
Lähde: Tilastot perustuvat tilastokeskuksen vanhojen osakeasuntojen hintojen tilastoon. Tilasto käsittää noin 40 prosenttia kaikista kaupoista. Hintaennusteet perustuvat Reaktorin Data Science -tiimin malliin.